Thursday, June 16, 2022

Olguța Berbec

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș organizează Festivalul Național de Folclor Petrică Moise ediția I în 16 iunie 2022 la ora 18 la Sala Mare a Teatrului Național Mihai Eminescu din Timișoara. Artista are doi copii.


Olguta Berbec Colaj Album De La Gorj In Mehedinti Music

Cele două sunt unele dintre cele mai respectate artiste de la noi din țară însă micile neînțelegeri și-au făcut locul în grupul celor mai de seamă artiști de muzică populară.

. Olguța Berbec este una dintre cele mai importante voci ale Mehedințiului cu o carieră muzicală de peste două decenii. Muzica populara de petrecere din toate zonele tarii. Olguța Berbec a dat-o în judecată pe Niculina Stoican.

Cântăreața Olguța Berbec a trecut la instanță după ce o acuză pe Niculina Stoican de. E mare scandal în muzica populară românească asta după ce Olguța Berbec a decis să acționeze în instanță în ceea ce privește situația cu interpreta Niculina Stoican. Ce acuzații îi aduce colegei de breaslă.

Astfel Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu Colegiul Național Spiru Haret Colegiul Național Tudor Vladimirescu și Liceul Tehnologic Nr. Cântăreața a dat-o în judecată pe artistă deoarece susține că i-a furat o piesă. Olguța Berbec și Niculina Stoican în instanță.

Olguța Berbec e în proces cu Niculina Stoican. Încă din copilărie interpreta de muzică populară s-a orientat către artiști consacrați care au ajutat-o să evolueze și să atingă succesul. Este vorba de piesa Stă murguțul lângă gard lansată de vedeta din județul Mehedinți în anul 2013.

În aceasta melodie si în acest videoclip ne este prezentata femeia care crede în iubire dar şi în puterea de a ierta. 2 din Tg-Jiu sunt unitățile care vor avea această titulatură începând cu 1 septembrie al anului școlar viitor. Cântăreața e căsătorită cu Remus Novac.

Olguța Berbec a dat-o în judecată pe Niculina Stoican. Printre preferatele Olguței s-ar afla și Angelica Stoian care i-ar fi servit drept model. Cele două sunt unele dintre cele mai respectate artiste de la noi din țară însă micile neînțelegeri și-au făcut locul în grupul celor mai de seamă artiști de muzică populară.

Ţinuta vestimentară din videoclipul m. Noutati din muzica populara artisti si melodii lansate in 2022. Muzica populara autentica din Romania.

Olguța Berbec a ajuns în sala de judecată acolo unde procurorii trebuie să decidă cui aparține melodia interpretată de Niculina Stoican. Aflate într-o companie selectă aceste unități de. Festivalul aduce un omagiu personalității și operei lui Petrică Moise.


Pin On Nelu


Surorile Osoianu Trei Crai De La Răsărit Youtube


Colinde Olguta Berbec Plecat Au Maria Youtube Youtube Maria Prin


Live Botez 2018 Olguta Berbec Remus Novac Si Formatia Banat Express Youtube Remus Express Sis


Pin On Cintece De Neuitat


Pin On Colinde


Casa De Discuri Gs Music Folclor Azi Las In Urma Ce Am Iubit 7 Mil Vizionari Pe Youtube Olguta Berbec Un Produs Gs Music Hair Styles Beauty Hair


Pin On Traian


Olguta Berbec Iubeste Inima Si Iarta Youtube Muzică Populară Youtube Muzică


Pin On Discover Romania


Olguța Berbec Pe Cărări Demult Uitate In 2022 Face Youtube Development


Pin On Carols Orthodox


Pin On Petruta


Pin On Gif


Olguta Berbec Azi Las In Urma Ce Am Iubit Youtube Women Fashion Youtube


Olguța Berbec Măriuță Măriuță Long Sleeve Dress Fashion Hipster


Pin On Muzică Petrecere


Pin On Felicitări


Colaj Olguta Berbec 2018 Intreg Albumul Iubeste Inima Si Iarta Youtube Youtube Video Incoming Call Screenshot

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya